Het fablababonnement

Ben je een echte maker en kan je niet zonder het FabLab van de bib? Dan is het fablababonnement de ideale oplossing voor jou.

Prijzen

Inwoner + 26 jaar:          €50

Inwoner - 26 jaar:           €30

niet-Maldegemnaar:       €75

Een abonnement is één jaar geldig. Vb.: inschrijven op 14 februari 2021 betekent dat het abonnement loopt tot 14 februari 2021.

Groepsabonnement (max. 6 pers): €90.

Opgelet: een groepsabonnement is slechts één maand geldig.

Praktische info

Abonneehouders schrijven zich via hun Eid-kaart in als bibliotheekklant en verklaren zich daarbij akkoord met de gebruikersregels van het fablab en met de bepalingen van het bibliotheekreglement die voor hen van toepassing zijn.

Je Eid-kaart heb je nodig voor reservaties en betalingen.

Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunnen abonneehouders toestellen reserveren. Dit kan via de webshop van de gemeente Maldegem.

Bij het laseren dienen abonnees geen lasertijd te betalen indien voor persoonlijk gebruik, enkel de materiaalkost. Van abonnees wordt verwacht dat zij hun realisaties op de thingiversepagina van de bibliotheek plaatsen.Wanneer je je creatie niet wil delen, dan betaal je wel € 1 per min (closed source).

Abonnees krijgen 25 % korting op de materiaalprijzen. Bij 3d-printen moeten abonnees slechts € 0,2/gram betalen.

Het is niet toegestaan laseropdrachten te laten doorlopen als de bibliotheek gesloten is.

Abonneehouders kunnen onder bepaalde omstandigheden eigen materialen meebrengen, mits voorafgaande toelating van de bibliotheek. 

fablab

Vraag hier je abonnement aan.

Klik hier