Livre
Néerlandais
Het huwelijk van Marcie (35) en Jason (53) komt door geheimen uit het verleden, de komst van de beeldschone Keisha en de moord op Jason’s zakenpartner William onder grote druk te staan.
Titre
Over haar lijk
Auteur
Sarah Pinborough
Traducteur
Els Franci-Ekeler
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Dead to her
Éditeur
Amsterdam: The House of Books, © 2020
399 p.
ISBN
9789044359107 (paperback) 9789044363289 (paperback)

Commentaires

Marcie (35) is getrouwd met Jason (53), advocaat in Savannah, Georgia. Ze heeft een geheim verleden en leeft nu als Jason's tweede echtgenoot in grote luxe tussen kennissen van middelbare leeftijd. Dat verandert als William Radford IV (65) wiens vrouw Eleanor aan kanker is overleden uit Londen de sexy 22-jarige Keisha meebrengt. Marcie ziet hoe Jason met Keisha flirt en betrapt hem bij nachtelijke telefoontjes. Als Marcie en Keisha elkaar ontmoeten, blijkt Keisha lesbisch te zijn en hebben ze hartstochtelijke seks. Jason en Marcie groeien steeds verder uit elkaar met hun leven vol geheimen. Als het vertrek van William wordt uitgesteld, komt Jason, die hem zou opvolgen, in grote financiële problemen. Na het bal ter ere van Keisha wordt William vergiftigd, in zijn kantoor gevonden. Jason, Marcie en Keisha zijn allemaal verdachten. Deel 1 draait om de seks waardoor de twee vrouwen hun luxe leventje kunnen leiden. Deel 2 beschrijft hun kennissenkring en geheimen Deel 3 het zoeken naar de …Lire la suite

À propos de Sarah Pinborough

CC BY-SA 3.0 - Image by Kaly99

Sarah Pinborough, née en 1972 à Milton Keynes en Angleterre, est une romancière britannique de fantasy et d'horreur. The Language of Dying a obtenu le prix British Fantasy du meilleur roman court 2010.

Biographie

Œuvres

Série Breeding Ground

  1. (en) Breeding Ground, 2006
  2. (en) Feeding Ground, 2009

Univers Doctor Who

En lire plus sur Wikipedia