DVD
Néerlandais

Samson & Gert kerstshow : De Panne

Gert Verhulst (acteur), Walter De Donder (acteur), Walter Baele (acteur)
Public cible:
3-5 ans et plus, 6-8 ans et plus
Genre:
Gert en zijn hond Samson ondernemen met Sprinkel Sprankel, de assistent van de Kerstman, een lange tocht naar het paleis van de Kerstman. Vanaf ca. 5 jaar.
Titre
Samson & Gert kerstshow : De Panne
Acteur
Gert Verhulst 1968- Walter De Donder Walter Baele Koen Crucke Patrick Onzia
Langue
Néerlandais
Titre parallèle
Samson en Gert kerstshow
Éditeur
Studio 100, 2014
1 dvd-video
Durée
ca. 80 min.
Note
Nederlands gesproken Registratie van de voorstellingen op 27 december 2013 in het Plopsatheater in Plopsaland De Panne
EAN
5414939776618

Commentaires

Het Vlaamse televisieduo Gert (Verhulst) en zijn harige, sprekende hond Samson staat al vanaf 1991 jaarlijks in het theater met hun Samson & Gert Kerstshow. In 2013/2014 werd de show voor het eerst gespeeld in Plopsa Theater in De Panne. Naast Samson en Gert zijn ook de bekende figuren zoals de burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen van de partij. De show met spektakel, ballet, liedjes, kostuums en een prachtig decor wordt begeleid door het Samsonorkest en het Samsonballet. Deze keer krijgen de vrienden onverwachts bezoek van Sprinkel Sprankel, de assistent van de Kerstman. Sprinkel Sprankel nodigt hen uit om naar het paleis van de Kerstman te komen, waar een groot cadeau voor hen klaarstaat. Het wordt een reis vol hindernissen, die hen voert naar Pirateneiland, Luilekkerland en Sprookjesland. Vanaf ca. 5 jaar.

À propos de Gert Verhulst

CC BY 3.0 - Image by Mitch S.

Gert Verhulst est un réalisateur, acteur, scénariste, producteur, chanteur et auteur-compositeur-interprète belge flamand, né le 24 janvier 1968 à Berchem. Il est principalement connu pour jouer le rôle de Gert dans la série télévisée destinée aux enfants Samson en Gert.

Vie privée

Filmographie sélective

Comme acteur
  • 1989-2005 : Samson en Gert : Gert

Notes et références

Liens externes

Suggestions