DVD
Anglais
Een succesvolle reclamemaker rouwt om de dood van zijn zesjarige dochtertje. Wanneer zijn collega's ontdekken dat hij brieven schrijft aan Liefde, Tijd en Dood, huren ze drie acteurs in om zich als deze personages voor te doen en hem te helpen.
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Bros. Entertainment, © 2017
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2016
Durée
92 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Grieks
EAN
5051888227589

Commentaires

Amerikaans drama van David Frankel (Marley and me) met een ensemblecast met onder meer Will Smith (Suicide squad; Independence day), Edward Norton, Keira Knightley, Jacob Latimore, Kate Winslet en Helen Mirren. De succesvolle reclamemaker Howard Inlet (Smith) rouwt om de dood van zijn zesjarige dochtertje, hij is depressief en verwaarloost zijn vrienden en zijn bedrijf. Wanneer zijn collega's ontdekken dat hij brieven schrijft aan Liefde, Tijd en Dood, huren ze drie acteurs in om zich als deze personages voor te doen en Howard te helpen. Berend Jan Bockting (Volkskrant 1512-'16) geeft maar 1 ster: 'Zelden voelde een film vol loodzware thematiek zo onoprecht en nep.' De andere recensenten zijn milder en geven 2,5 tot 3 sterren. André Waardenburg (NRC 13-12-'16): '(...) Hoewel Collateral Beauty steevast naar tranen hengelt, blijft de film toch niet steken in weeïgheid. (...) gelukkig zijn de bijrollen zeer luxe bezet. Edward Norton, Kate Winslet en Helen Mirren redden de film nipt van e…Lire la suite

À propos de David Frankel

CC BY 2.0 - Image by Canadian Film Centre from Toronto, Canada

David Frankel (né le 2 avril 1959 à New York) est un réalisateur américain. Il est connu pour avoir réalisé deux adaptations de best-sellers au cinéma : Le diable s'habille en Prada et Marley et moi, qui connaissent des succès.

Filmographie

Comme scénariste

  • 1992 : Grapevine (série télévisée)
  • 2000 : Grapevine (série télévisée)

Comme réalisateur

  • 1989 : Doctor Doctor (série télévisée)
  • 1992 : Grapevine (série télévisée)
  • 1995 : Miami Rhapsodie (Miami Rhapsody)
  • 1996 : Dear Diary (pilote TV, court-métrage)
  • 1998 : De la Terre à la Lune (…En lire plus sur Wikipedia