Boek
Nederlands

Toscane, Umbrië en de Marche

+1
Toscane, Umbrië en de Marche
×
Toscane, Umbrië en de Marche Toscane, Umbrië en de Marche

Toscane, Umbrië en de Marche

In de reeks:

De unieke sterrenquotering - met 1, 2 of 3 sterren - geeft snel en accuraat aan wat je zeker moet zien of doen in de buurt van jouw reisbestemming.

Met een uitgekiende selectie van hotels, restaurants, cafés en ontspanningsadressen, handig geordend in prijscategorieën: van 'doorsneeprijzen', via 'wat meer luxe' tot 'pure verwennerij'.

Elke gids is opgedeeld in deelgebieden: ideaal o

Titel
Toscane, Umbrië en de Marche
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Frans
Oorspr. titel
Toscane, Ombrie et Marches
Parallelle titel
Toscane, Umbrië
Uitgever
Tielt: Uitgeverij Lannoo, 2022
614 pagina's : illustraties
ISBN
9789401465267 (paperback)

Besprekingen

Deze herziene en geactualiseerde* 'Groene reisgids' van Michelin biedt toeristische informatie over Toscane (Florence, Siena, Lucca, Pisa) Umbrië en Marche. Na enkele algemene hoofdstukken worden de drie Italiaanse regio's afzonderlijk bekeken, met alfabetisch gerangschikte besprekingen van interessante bestemmingen, die worden gewaardeerd met het bekende sterrensysteem ('de reis waard', 'een omweg waard' en 'interessant'). Bij elke bestemming is er aandacht voor de geschiedenis, de bezienswaardigheden en mogelijke wandelingen. Daarnaast krijg je telkens een 'adresboekje' met o.m. adressen voor logies, eten en drinken. De informatie is degelijk en gedetailleerd, en wordt geïllustreerd met kleurenfoto's, kadertjes met weetjes, kaartjes en plattegronden (met verwijzingen naar de bijbehorende Michelinkaarten). Achterin een index en verwijzingen naar de kaarten in de gids. Op het uitvouwbare omslag een overzichtskaart van de gehele regio, een legenda en een beknopte woordenlijst Nederland…Lees verder