Dvd
Engels
Een criminoloog, gespecialiseerd in hoe criminelen denken, helpt de politie in New York misdaden op te lossen en moordenaars te stoppen.
Extra onderwerp
2021
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2021
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2021
Speelduur
13 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Frans, Engels Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888256268

Besprekingen

Amerikaanse misdaadserie (2019-) van Chris Fedak en Sam Sklaver. Met Tom Payne (The physician), Lou Diamond Phillips (Courage under fire, La bamba), Halston Sage (Paper towns), Bellamy Young en Michael Sheen (Frost/Nixon, The queen). De serie draait om criminoloog Malcolm Bright, die weet hoe moordenaars denken en die kennis benut om de NYPD te helpen. In seizoen 2 (2021, 20 afleveringen) zorgt Bright voor zijn zus na haar schokkende acties en beschermt hij zijn moeder tegen een geheim dat de familie uit elkaar zou kunnen scheuren. Beoordeling IMDb: 7.7. Carly Herriges (Tell-Tale TV 14-1-’21): Sheens optreden is heerlijk losbandig. Hij weet Martin in één keer in het middelpunt te plaatsen, beginnend met dat hij ten einde raad is en eindigend met zijn revelaties over Malcolm (4 sterren van 5). Jasmine Blu (TV Fanatic 14-1-’21): De serie heeft het plezier, de spanning en de humoristische verhalen en karakters behouden en die zelfs naar een hoger niveau getild (4.7 van 5 sterren). Karen …Lees verder

Over Tom Payne

CC BY 2.0 - Foto van/door dwhartwig

Thomas (Tom) Payne (Chelmsford, 21 december 1982) is een Britse acteur.

Biografie

Payne werd geboren in Chelmsford en groeide op in Bath, waar hij de middelbare school doorliep aan de King Edward's School. Tijdens zijn schooltijd werd hij actief als acteur op het schooltoneel. Payne studeerde in 2005 af aan de Central School of Speech and Drama in Londen.

Payne begon in 2005 met acteren in de televisieserie Casualty, waarna hij nog meerdere rollen speelde in televisieseries en films. Naast het acteren voor televisie is hij ook actief in lokale theaters.

Trivia

  • Payne heeft een jongere broer, Will, die ook actief is als acteur.
  • Payne heeft sinds 2013 een relatie met Jennifer Akerman, een Zweedse model, blogger, zangeres en songwriter.

Filmografie

Films

Uitgezonderd korte f…Lees verder op Wikipedia