Boek
Nederlands

Nog één kieteltje : raad eens hoeveel ik van je hou : handpopboek

Sam McBratney (auteur), Anita Jeram (illustrator), Jesse Goossens (vertaler)
+1
Nog één kieteltje : raad eens hoeveel ik van je hou : handpopboek
×
Nog één kieteltje : raad eens hoeveel ik van je hou : handpopboek Nog één kieteltje : raad eens hoeveel ik van je hou : handpopboek

Nog één kieteltje : raad eens hoeveel ik van je hou : handpopboek

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
Hazeltje wil weten of Grote Haas tegen kietelen kan. Hij probeert het uit onder de kin en de tenen en in de oren van Grote Haas. Hardkartonnen prentenboek met zachtgekleurde illustraties en een beweegbare, zachte handpop van Hazeltje. Vanaf ca. 1,5 jaar.
Onderwerp
Hazen, Liefde, Kietelen
Extra onderwerp
vriendschap
Titel
Nog één kieteltje : raad eens hoeveel ik van je hou : handpopboek
Auteur
Sam McBratney 1943-2020
Illustrator
Anita Jeram
Vertaler
Jesse Goossens
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
One more tickle!
Editie
1
Uitgever
Rotterdam: Lemniscaat, 2016
[12] p. : ill.
ISBN
9789047707639 (hardback)

Besprekingen

Hardkartonnen uitgave van royaal formaat rond de twee hazen uit de populaire evergreen 'Raad eens hoeveel ik van je hou?' (1994): Hazeltje en Grote Haas. De eerste wil weten of de laatste tegen kietelen kan en test dat uit op zijn oren, neus, onder zijn kin, armen en tenen. Met een aan het achterplat bevestigde zachte, mooi uitgevoerde handpop van Hazeltje kun je door het erin steken van je hand Hazeltje echt laten kietelen. Door grote ronde uitsparingen steekt de handpop door alle pagina’s naar voren. Dus lekker kietelen maar! Tekst en illustraties beginnen en eindigen aan de binnenzijden van het omslag. Om samen mee bezig te zijn met dreumesen vanaf 1,5 jaar.

Nog één kieteltje!

Hazeltje en Grote Haas spelen in de avondzon. Hazeltje wil weten of Grote Haas tegen kietelen kan. Hij mag het proberen en kietelt Grote Haas aan de oren, de neus, onder de kin. Hazeltje kan zelf niet tegen kietelen onder zijn armen. Hij kan niet stoppen en kietelt Grote Haas nog onder zijn tenen. Maar kieteltijd is voorbij, nog één kieteltje en een nachtzoen ... en slapen. Stevig gekartonneerd prentenboek met een groot gat in het midden waar een handpop in de vorm van Hazeltje doorsteekt. Ideaal om zelf kietelspelletjes te doen natuurlijk, want als voorleesboek stelt het niet veel voor.


Suggesties