Boek
Nederlands

O, kom er eens kijken...

Pieter Feller (auteur), Natascha Stenvert (auteur)
+1
O, kom er eens kijken...
×
O, kom er eens kijken... O, kom er eens kijken...
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Sinterklaas is in het land! Kolletje en Dirk logeren bij tante Laetitia in het bos. Ze vertelt dat Sint geen Pieten meer als hulpjes heeft, maar prinsen en prinsessen. Zou dat waar zijn? Vier verhalen over Kolletje en Dirk in de sinterklaastijd. Vanaf ca. 4 jaar.
Titel
O, kom er eens kijken...
Auteur
Pieter Feller Natascha Stenvert
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2018
28 p. : ill.
ISBN
9789024583089 (hardback)

Besprekingen

Deze bijna vierkante uitgave op glad, stevig papier bevat nieuwe avonturen van Kolletje (mét toversokken) en haar vriendje Dirk. Ze beleven vier avonturen rond Sinterklaas. Sinterklaas is in het land! Kolletje en Dirk logeren bij tante Laetitia in het bos. Ze vertelt dat Sint geen Pieten meer als hulpjes heeft, maar prinsen en prinsessen. Zou dat waar zijn? De luchtige verteltoon en de dialogen zorgen voor een ‘alsof-je-er-bij-bent-gevoel’. De grote hoeveelheid kleine prenten (van de illustratrice van Kolletje én van de 6-jarige Lieke) verlevendigen de tekst. Kleurrijk en humoristisch voorleesboek voor thuis, bij kinderopvang en school. En wat de kracht van de toversokken van Kolletje nu ook precies is, je kunt ze maar beter aanhebben en inzetten! Fijn voorleesboek in de serie over Kolletje en Dirk. Tegelijk verscheen een bundel over de kersttijd*. Vanaf ca. 4 jaar.

Over Pieter Feller

Pieter Feller (Hoorn, 25 september 1952) is een Nederlandse schrijver van voornamelijk kinderboeken.

Biografie

Feller werd geboren in Hoorn als jongste in een gezin van vier kinderen. Zijn vader had een winkel met huishoudelijke artikelen en moeder had een kapperszaak. Toen hij elf was, wist hij al dat hij schrijver wilde worden. Na zijn middelbare school (HBS-b) had hij verschillende baantjes. Zo werkte hij in een verf- en een zuurkoolfabriek. Hij werkte enige tijd in de dierenwinkel van een van zijn zusters en had ook zelf een dierenwinkel. Hierna werd hij huisman en schrijver.

Privé

Feller is getrouwd en heeft twee zoons.

Loopbaan

Pieter Feller debuteerde in 1993 met Daan de klikspaan bij uitgeverij Zwijsen. In 1994 stapte hij over naar Van Holkema & Warendorf en in 1995 kwam bij die uitgeverij De tw…Lees verder op Wikipedia

Suggesties