E-boek
Nederlands

Puur eten dat je gelukkig maakt. [1]

Pascale Naessens (auteur)
+1
Puur eten dat je gelukkig maakt. [1]
×
Puur eten dat je gelukkig maakt. [1] Puur eten dat je gelukkig maakt. [1]

Puur eten dat je gelukkig maakt. [1]

De gezonde keuken van Pascale, puurder dan ooit Pascale Naessens is de best verkopende culinaire auteur in België. Met haar boeken heeft ze als het ware een 'beweging' in gang gezet. Mensen mogen weer genieten van eten, worden tegelijkertijd gezonder en vallen af. 'De meeste mensen hebben echt een verkeerd beeld van gezond eten. 'Gedaan met het goede leven', denken ze, maar het tegendeel is waar.
Titel
Puur eten dat je gelukkig maakt. [1]
Auteur
Pascale Naessens
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Terra - Lannoo, Uitgeverij, 2014
ISBN
9789401419406
CloudLibrary
4cgxwz9

Andere formaten:

Over Pascale Naessens

Pascale (Marie-Jeanne G.A.J.) Naessens (Eeklo, 4 juni 1969) is een voormalig Vlaams fotomodel, presentatrice en auteur van verschillende kookboeken. Anno 2020 is ze de best verkopende auteur in Vlaanderen. Toen VTM startte, kort voor haar twintigste verjaardag, werd ze bekend als omroepster. Dit beroep bleef ze tot 2006 vervullen. Hierna begon ze een carrière als presentatrice en televisiekokkin.

Biografie

Pascale Naessens begon haar carrière als fotomodel. Van 1992 tot 2006 was ze presentatrice en omroepster bij VTM. Ze presenteerde er de woonmagazines Huis en Thuis, Picco Bello, TV-Makelaar, TV-Dokter en Red Mijn Huis. Samen met haar echtgenoot, reporter Paul Jambers, zeilde ze de wereld rond en ontvingen ze bekende Vlamingen op hun zeilboot voor Met Jambers onder Zeil. Met de boot maakten ze ook het toeristische programma Jambers' Odyssee, een zeiltrip doorheen de Middellandse Zee. Verder presenteerde ze ook TV…Lees verder op Wikipedia