E-boek
Nederlands

De liefdesbrief

Lucinda Riley (auteur), Maya Denneman (vertaler)
Een jonge journaliste komt tijdens een begrafenis op het spoor van een mysterieuze brief met compromitterende onthullingen over hooggeplaatste personen.
Extra onderwerp
E-Boek, E-boeken
Titel
De liefdesbrief
Auteur
Lucinda Riley 1966-2021
Vertaler
Maya Denneman
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The love letter
Uitgever
Haarlem: Xander, 2021
1 digitaal bestand
ISBN
9789401615853

Andere formaten:

Over Lucinda Riley

CC BY 4.0 - Foto van/door Unnamed photographer for Cappelen Damm publishers, Oslo

Lucinda Riley, pseudoniem van Lucinda Edmonds (Lisburn, 16 februari 1966 – Drumbeg, 11 juni 2021) was een Noord-Iers schrijfster van historische fictie en een actrice. In 2016 kocht de Italiaanse filmproducent Raffaella De Laurentiis de televisierechten van haar zeven romans uit de serie De Zeven Zussen.

Leven

Lucinda Riley, die dramaturgie studeerde, had in haar jeugd een carrière als theater- en televisieactrice. Ze had veel gereisd, vooral in het Verre Oosten. Na op 22-jarige leeftijd aan klierkoorts te hebben geleden, begon ze te schrijven en publiceerde haar eerste roman twee jaar later. Riley schreef haar eerste acht romans, waarmee ze in 1992 begon, onder haar geboortenaam Lucinda Edmonds. Daarna gebruikte ze het pseudoniem Lucinda Riley. Vanaf 2013 schreef ze aan de serie De Zeven Zussen. Van deze reeks zijn wereldwijd al zo'n 30 miljoen boeken verkocht.

Lucinda Riley woonde, met haar man en vijf …Lees verder op Wikipedia