Dvd

Roller disco. vol.3

K3 (uitvoerder)
+1
Roller disco. vol.3
×
Roller disco. vol.3 Roller disco. vol.3

Roller disco. vol.3

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar
De meiden van K3 hebben een rolschaatsdisco opgericht en ze bedenken allerlei toffe evenementen. Vanaf ca. 5 jaar.
Toon meer
Titel
Roller disco. vol.3
Uitvoerder
K3
Uitgever
Studio 100, 2020
1 dvd-video
EAN
5051083156219
CDR
LAD0349

Besprekingen

De eerste zes afleveringen van het tweede seizoen* (2020) van de tv-serie ‘K3 roller disco’ met Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. De vriendinnen staan voor een grote uitdaging: ze baten samen een rolschaatsdisco uit en bedenken allerlei toffe, eigentijdse of ludieke evenementen om van de disco een succes te maken. Soms ontstaan er kleine conflicten, omdat de meisjes alle drie anders reageren op moeilijkheden, maar door hun onderlinge vriendschap komt dat altijd weer goed. Dj Guus (Samir Hassan) draait de plaatjes in de disco en soms zorgt buurman Marcel (Jacques Vermeire) voor problemen. De reeks zit vol muziek, want elke aflevering eindigt met een optreden van K3, waarin ze zowel klassiekers als nieuwe hits zingen. Bij de reeks is een cd** verschenen en drie delen van een serie stripboeken***. Te zien op NPO Zappelin. Vanaf ca. 5 jaar.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis. Het unieke aan deze groep is dat deze talentenjachten organiseert om nieuwe leden te werven voor de groep als een lid van de groep of de hele groep besluit te stoppen. Deze heten K2 zoekt K3(als een lid van de groep stopt) of K3 zoekt K3(als de hele groep stopt). Ze worden in een jaar dat een lid van de groep of de hele groep heeft besloten te stoppen uitgezonden op SBS6(in Nederland) en VTM(in Vlaanderen)

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne…Lees verder op Wikipedia