Dvd
Nederlands

De wondermachine

K3 (uitvoerder)
+1
De wondermachine
×
De wondermachine De wondermachine

De wondermachine

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Titel
De wondermachine
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2011
1 dvd-video
Speelduur
ca. 70 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
5414233139034
CDR
HFD0382

Besprekingen

De meisjes van K3, Karen, Kristel en Josje, toerden met de show over de wondermachine van september tot en met december 2010 door België en Nederland. Wanneer ze aan hun optreden willen beginnen, ontdekken ze op het podium een vreemde machine. Het is de Wondermachine van professor Schwarzwald (Julius Caesar). Je kunt er mee tijdreizen en je kan er mee worden wat je maar wil. De professor waarschuwt echter dat ze niet aan de machine mogen komen, omdat hij nog niet helemaal goed werkt. De meisjes kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en proberen hem toch uit…. Al snel blijkt dat ze beter naar de professor hadden kunnen luisteren. Tijdens de show zingen ze diverse liedjes zoals: Hallo K3, De 3 Biggetjes, De politie, Lollypopland, Oya lélé, Handjes draaien, MaMaSé! Voor alle K3-fans.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis. Het unieke aan deze groep is dat deze talentenjachten organiseert om nieuwe leden te werven voor de groep als een lid van de groep of de hele groep besluit te stoppen. Deze heten K2 zoekt K3(als een lid van de groep stopt) of K3 zoekt K3(als de hele groep stopt). Ze worden in een jaar dat een lid van de groep of de hele groep heeft besloten te stoppen uitgezonden op SBS6(in Nederland) en VTM(in Vlaanderen)

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne…Lees verder op Wikipedia