Boek
Nederlands

Open huis ; De prins op het verkeerde paard

Jill Mansell (auteur)
+1
Open huis ; De prins op het verkeerde paard
×
Open huis ; De prins op het verkeerde paard Open huis ; De prins op het verkeerde paard

Open huis ; De prins op het verkeerde paard

Genre:
Bundeling van twee romans.
Bevat
Extra onderwerp
Romantische literatuur, Romans
Titel
Open huis ; De prins op het verkeerde paard
Auteur
Jill Mansell
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2015
670 p.
ISBN
9789021016818 (paperback)

Besprekingen

Twee verhalen van deze populaire chicklitschrijfster in één band. In ‘Open huis’ helpt een meisje een jonge graaf met de organisatie als hij zijn voorvaderlijk kasteel wil openstellen voor publiek. Hij is zich erg bewust van zijn afkomst en kijkt nogal neer op haar en haar gezellige, rommelige familie. De samenwerking verloopt desalniettemin uitstekend, maar wordt steeds weer bedreigd door allerlei complicaties in de familie, variërend van jaloerse zussen tot bedreigingen van ex-echtgenoten. In ‘De prins op het verkeerde paard’ wordt de hoofdpersoon verliefd op de broer van de automobilist die elf jaar geleden onder invloed haar zusje heeft doodgereden. Onaanvaardbaar voor haar familie. Daarnaast zijn er in het dorp waar ze wonen nog allerlei andere mensen met relatieproblemen. Twee lekker weglezende, vakkundig en met vaart geschreven chicklitverhalen, die een mooie, luchtige mix van humor en romantiek met een eigentijdse setting bieden. www.jillmansell.nl

Over Jill Mansell

Jill Mansell (15 juni 1957) is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Levensloop

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two'…Lees verder op Wikipedia