Dvd
Nederlands

Samson & Gert kerstshow : De Panne

Gert Verhulst (acteur), Walter De Donder (acteur), Walter Baele (acteur)
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 6-8 jaar
Genre:
Gert en zijn hond Samson ondernemen met Sprinkel Sprankel, de assistent van de Kerstman, een lange tocht naar het paleis van de Kerstman. Vanaf ca. 5 jaar.
Titel
Samson & Gert kerstshow : De Panne
Acteur
Gert Verhulst Walter De Donder Walter Baele Koen Crucke Patrick Onzia
Taal
Nederlands
Parallele titel
Samson en Gert kerstshow
Uitgever
Studio 100, 2014
1 dvd-video
Speelduur
ca. 80 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Registratie van de voorstellingen op 27 december 2013 in het Plopsatheater in Plopsaland De Panne
EAN
5414939776618

Besprekingen

Het Vlaamse televisieduo Gert (Verhulst) en zijn harige, sprekende hond Samson staat al vanaf 1991 jaarlijks in het theater met hun Samson & Gert Kerstshow. In 2013/2014 werd de show voor het eerst gespeeld in Plopsa Theater in De Panne. Naast Samson en Gert zijn ook de bekende figuren zoals de burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen van de partij. De show met spektakel, ballet, liedjes, kostuums en een prachtig decor wordt begeleid door het Samsonorkest en het Samsonballet. Deze keer krijgen de vrienden onverwachts bezoek van Sprinkel Sprankel, de assistent van de Kerstman. Sprinkel Sprankel nodigt hen uit om naar het paleis van de Kerstman te komen, waar een groot cadeau voor hen klaarstaat. Het wordt een reis vol hindernissen, die hen voert naar Pirateneiland, Luilekkerland en Sprookjesland. Vanaf ca. 5 jaar.

Over Gert Verhulst

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

Gert Tony Hubert Verhulst (Berchem, 24 januari 1968) is een Belgisch televisiepresentator, acteur, zanger, scenarioschrijver en ondernemer. Het bekendst is hij vanwege zijn rol als Gert in het televisieprogramma Samson en Gert. Hij is een van de oprichters van het amusementsbedrijf Studio 100.

Biografie

Vroege carrière

In 1987 ging Verhulst als presentator voor de Belgische openbare omroep BRT werken. Met Kerstmis 1989 werd hij voor het eerst vergezeld door Samson, een fictieve hond waarvan de stem werd ingesproken door achtereenvolgens Danny Verbiest (1989-2005), Peter Thyssen (2005-2013) en Dirk Bosschaert (2013- heden). Oorspronkelijk was Samson alleen bedoeld om met de kerstdagen de kinderen op te vrolijken. De hond werd echter zo populair dat hij is gebleven. In 1990 ging de televisieserie Samson en Gert van start.

Van 1992…Lees verder op Wikipedia

Suggesties