Advocaat Willem Steenhouwer gaat gebukt onder het feit dat zijn vroegere client Couwenberg niet voor alles veroordeeld is wat hij hem heeft aangedaan.
Taal
Nederlands
Uitgever
Just Entertainment, 2015
3 dvd-video's
Speelduur
10 x 50 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Engels
EAN
8717344755023

Besprekingen

Na twee jaar pauze kwam het derde en laatste seizoen (2015) van de psychologische thrillerserie van de VARA. In de hoofdrollen Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Rifka Lodeizen en Ramsey Nasr. De louche makelaar Couwenberg (Prins) zucht in de gevangenis. Het door Sylvia Hoeks en Fedja van Huêt gespeelde koppel treedt eindelijk na al hun ups en downs in het huwelijk. Maar er zijn ook nieuwe personages. Thekla Reuten speelt de mysterieuze Anna, die het ook op Couwenberg heeft voorzien. Dat levert genoeg verwikkelingen op voor tien meeslepende afleveringen. Mark Roos (Algemeen Dagblad 26-10-'13) noemt Overspel 'een schoolvoorbeeld van de toegenomen kwaliteit van het Nederlandse tv-drama' en 'een bloedstollend kijkavontuur over criminaliteit, verraad, familiebanden, moord, (on)trouw en rancune'. De eerste serie werd bekroond met een Gouden Kalf voor Beste televisiedrama en Beste actrice (Lodeizen), serie 2 kreeg een nominatie voor Beste acteur (Huêt). Naar het derde seizoen kijken …Lees verder

Over Frank Ketelaar

Frank Ketelaar (Amsterdam, 15 maart 1960) is een Nederlands scenarioschrijver en regisseur.

Biografie

Na het vwo ging hij Nederlands studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Deze studie brak hij af omdat hij popmuzikant wilde worden. Hij speelde onder andere gitaar in new wave popband The Dutch. Later werd hij componist in het theater.

Ketelaar studeerde daarna 'scenario en regie' aan de Filmacademie. Zijn afstudeerproject was De gelukkige vuilnisman (1991, VARA). Op de Filmacademie werkte hij samen met Maarten Treurniet en Joram Lürsen. Voor beiden schreef hij hun eindexamenfilm, respectievelijk Het nadeel van de twijfel en De Finales.

Sinds 1992 is Ketelaar voornamelijk werkzaam als scenarist. In 2006 verscheen zijn debuutroman Avond aan Avond.

Privé

Ketelaar is getrouwd en heeft drie kinderen.

Lees verder op Wikipedia