Als de advocaat van een louche vastgoedhandelaar plotseling spoorloos verdwijnt, blijkt hij ontvoerd te zijn, maar door wie blijft lang een raadsel.
Taal
Nederlands
Uitgever
Just Bridge, 2013
3 dvd-video's
Speelduur
ca. 500 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Engels
EAN
8717344753333

Besprekingen

Tweede seizoen (2013) van de psychologische thrillerserie van de VARA. In de hoofdrollen Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Rifka Lodeizen en Ramsey Nasr. Terwijl Willem en Iris een nieuw leven proberen op te bouwen, worden ze achtervolgd door hun verleden. Elsie, Willems ex, zit in de gevangenis wegens poging tot doodslag op Iris. Iris en haar ex Pepijn, officier van justitie, die het niet kan verkroppen dat Iris een ander heeft, vechten over de omgangsregeling voor hun zoontje Menno. Willem, advocaat, wordt onder druk gezet om niet te getuigen in een vastgoedfraudezaak tegen de louche handelaar Couwenberg, zijn voormalige baas en ex-schoonvader. Als Willem plotseling spoorloos verdwijnt, weet Iris zeker dat hij ontvoerd is want het klopt allemaal niet volgens haar. Mark Roos (Algemeen Dagblad 26-10-'13) noemt het 'een schoolvoorbeeld van de toegenomen kwaliteit van het Nederlandse tv-drama' en 'een bloedstollend kijkavontuur over criminaliteit, verraad, familiebanden, moord, …Lees verder

Over Frank Ketelaar

Frank Ketelaar (Amsterdam, 15 maart 1960) is een Nederlands scenarioschrijver en regisseur.

Biografie

Na het vwo ging hij Nederlands studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Deze studie brak hij af omdat hij popmuzikant wilde worden. Hij speelde onder andere gitaar in new wave popband The Dutch. Later werd hij componist in het theater.

Ketelaar studeerde daarna 'scenario en regie' aan de Filmacademie. Zijn afstudeerproject was De gelukkige vuilnisman (1991, VARA). Op de Filmacademie werkte hij samen met Maarten Treurniet en Joram Lürsen. Voor beiden schreef hij hun eindexamenfilm, respectievelijk Het nadeel van de twijfel en De Finales.

Sinds 1992 is Ketelaar voornamelijk werkzaam als scenarist. In 2006 verscheen zijn debuutroman Avond aan Avond.

Privé

Ketelaar is getrouwd en heeft drie kinderen.

Lees verder op Wikipedia