Boek
Nederlands

Tegengif : vermijd schadelijke stoffen in je dagelijkse leven

Elke Vanelderen (auteur)
+1
Tegengif : vermijd schadelijke stoffen in je dagelijkse leven
×
Tegengif : vermijd schadelijke stoffen in je dagelijkse leven Tegengif : vermijd schadelijke stoffen in je dagelijkse leven

Tegengif : vermijd schadelijke stoffen in je dagelijkse leven

Informatie over schadelijke stoffen in het milieu en onze gebruiksartikelen, met adviezen om deze te vermijden.
Titel
Tegengif : vermijd schadelijke stoffen in je dagelijkse leven
Auteur
Elke Vanelderen 1978-
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Horizon, 2016
239 p.
ISBN
9789492159489 (paperback)

Besprekingen

De informatie over schadelijke stoffen in het milieu en in onze gebruiksartikelen is overzichtelijk ingedeeld. Zo ook de tips ter vermijding daarvan. De auteur heeft op eenvoudige wijze gezorgd voor een zekere bewustwording om bepaalde stoffen in voeding, verzorgingsproducten, kleding en speelgoed te vermijden. Zij is ervaringsdeskundige, tevens naturopate. Als dochter van een fruitteler en moeder van een gevoelige peuter is ze zich in de materie gaan verdiepen. De schadelijke stoffen worden opgesomd op pagina 199-219. Wat de E-nummers betreft, kunnen ze goedgekeurd zijn, maar evengoed hyperactiviteit/slapeloosheid of allergie/netelroos en astma teweegbrengen. Het boek is een aanrader voor wie bewuster met het milieu en de gezondheid om wil gaan.

Over Elke Vanelderen

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door Andrewke (François) at nl.wikipedia

Elke Vanelderen (Sint-Truiden, 26 mei 1978) is een presentatrice en voormalig omroepster van VTM.

Carrière

Tijdens haar jeugdjaren studeerde Vanelderen voor maatschappelijk werkster. Voor ze aan de slag ging bij TMF Vlaanderen was zij een van de acht finalisten van VT4-babe. Vanelderen werkte in het begin van haar carrière drie jaar bij de zender TMF als vj in het programma Boobietrap en als redactrice.

In het voorjaar van 2005 presenteerde ze samen met Walter Grootaers het programma Star Academy. Ook was ze lange tijd elke vrijdagavond te horen op radiozender Q-music (samen met Bart-Jan Depraetere in Het is vrijdag!).

Vanelderen presenteerde verder Tien Om Te Zien (aan de zijde van Anne De Baetzelier), Hart van Vlaanderen, Blind Date, EHBL en Campinglife.

In de zomer van 2006 was Vanelderen omroepster van het tijdeli…Lees verder op Wikipedia