Boek

De stormroos

Corina Bomann (auteur)

Een intrigerende, meeslepende mix van geheimen, romantiek en interessante details uit een turbulent verleden

Als Annabel in een haven aan de Baltische Zee De stormroos ziet liggen, een oude, verwaarloosde boot met een bordje ‘Te koop’ erop, voelt ze zich er meteen mee verbonden. Hoewel de kotter in slechte staat is, ziet Annabel mogelijkheden om er een drijvend café van te maken en zo een

Titel
De stormroos
Auteur
Corina Bomann
ISBN
9789022592090

Over Corina Bomann

Corina Bomann (Parchim, 7 maart 1974) is een Duitse schrijfster van romans.

Levensloop

Bomann bracht in 2001 haar eerste boek uit in Duitsland met de titel Der Schattengeist. In 2014 verscheen haar eerste Nederlandstalige boek onder de naam Het vlindereiland, dit was een vertaling van haar Duitse boek Die Schmetterlingsinsel uit 2012.

In Nederland heeft Bomann haar naamsbekendheid voornamelijk te danken nadat ze doorbrak met haar boeken uit de De vrouwen van de Leeuwenhof-reeks waarvan ze binnen een jaar tijd meer dan 140.000 exemplaren verkocht.

Bibliografie

  • Der Schattengeist (2001)
  • Der Traum des Satyrs (2001)
  • Die Spionin (2008)
  • Verrückt nach Mark (2008)
  • Der Pfad der roten Träume (2009)
  • Sturmsegel (2010)
  • Das Krähenweib (2010)
  • Der…Lees verder op Wikipedia